Na tien minuten was het zover. ‘Mag hij af?’, vroeg mijn moeder. De naald ging uit kant 1 van zojuist gekochte elpee, die nu mee mocht naar mijn kamer. Een nieuwe plaat draai je de eerste keer op de grote stereo in de woonkamer, vonden mijn ouders. Dat ging prima zolang ik braaf hun smaak volgde. Tubular Bells van Mike Oldfield -voor mij 46 jaar na aankoop van die eerste elpee nog steeds een meesterwerk- deed pijn aan de oren van mijn ouders.

Een zaterdagmorgen in Coronatijd, een dorp in de regio waar we pakweg 55 jaar gelden onze verregende kampeervakanties vierden. Koffie, de krant en de digitale remix van Tubular Bells. Weekendgevoel met een oorstrelend meesterwerk.

Categorie├źn: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *