Het is worstelen geblazen. Deze website is in opbouw, de oude is vrijwel helemaal weggehaald. Dat was een dappere poging om ouderwets in html te blijven programmeren en toch ‘responsive’ te zijn. Je moet tegenwoordig soepel meebewegen met de diverse soorten schermen: telefoon, tablet (beide draaibaar), laptops, oude en nieuwe PC-monitoren, en tenslotte de breedbeeld smart-tv. Dus was ook voor mij geen ontkomen aan hulpmiddelen als WordPress.

Omdat je een WordPress-site online bouwt, is het bouwproces goed te volgen. Tot en met je bloopers (al kun je nieuwigheden gelukkig wel in de testfase verbergen). Wekelijks moet deze site groeien. Tegen de tijd dat het copyright statement in 2019 moet veranderen, hoop ik klaar te zijn. Kijk mee en roep gerust je commentaar. Perfectie is niet het doel, perfectioneren wel een zinnige bezigheid!

 

Categorie├źn: Uncategorized

admin

Martin Broesterhuizen (Haarlem, 1959)

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *